WIE ZIJN WIJ


DJ School Beatz is opgericht door Marcel Groenestein. Na jaren als succesvolle DJ te hebben gedraaid op grote festivals en in clubs in binnen- en buitenland ontdekte hij dat het overbrengen van zijn kennis en passie hem veel voldoening gaf. Dit leidde tot de oprichting van DJ School Beatz. Al onze docenten zijn professionals en werken ook zelf in de dance industrie als DJ/Producer. Wij zijn zes dagen in de week geopend.

Onze studio's zijn modern ingericht met design DJ-meubels, ledverlichting en mooie akoestische panelen. Tevens beschikken onze studio's over klimaatbeheersing. Onze lessen zijn individueel en worden gegeven met behulp van de allernieuwste A-merken apparatuur. Datum en tijdstip van de lessen worden in goed overleg bepaald en gepland. Je zit dus niet vast aan een wekelijkse vaste dag. Jij bepaalt het tempo. Afhankelijk van jouw wensen en budget kun je bij ons zowel een losse workshop volgen als ook een langere en uitgebreidere opleiding. Wij worden niet gesponsord en daarom is ons advies en zijn onze lessen onafhankelijk.

Periodiek worden er groepsworkshops gegeven over diverse onderwerpen en apparatuur. Naast opleidingen bieden wij ook de mogelijkheid om een leuk feest te geven bij ons, in onze mooie, luxe en sfeervolle club. Vraag ons naar de mogelijkheden of kijk op de website.