Muziek studio almere

PRODUCER CURSUSSEN

Ben jij opzoek naar de perfecte plek, die jouw producer talenten niet benadert als een commercieel nummer? Dan ben je bij DJ School Beatz bij het juiste adres. 

DJ School Beatz biedt een verzamelplek voor muzikale inspirerende DJ talenten en Producers. Connect met andere DJ’s en Producers over het DJ- vak en/of Producer talent. 

Maak een afspraak voor een gratis oriëntantiegesprek en rondleiding. 

Wij bieden jou het muzikale platform waar jij naar op zoek bent. Je kunt bij ons kiezen uit cursussen in losse modules of in een compleet cursuspakket. De keuze is aan jou. Het allerbelangrijkste is dat jij de aansluiting in ons cursusaanbod vindt, die op dit moment het beste bij jou past.

PRODUCER WORKSHOP
(1 UUR / €75 )

Maak kennis met het Producer vak en volg de Producer Workshop. In deze Workshop ga je praktisch aan de slag en leer je vooral door zelf veel te doen. Kennis maken met het producer vak was nog nooit zo leuk! DJ School Beatz biedt jou in deze workshop individuele begeleiding om jou je eigen Producer talent te laten ontdekken en kennis te laten maken met het Producer vak. 

PRODUCER CURSUS BASIS
(6 UREN / € 500 )

Heb jij een enorme drive om zelf te gaan produceren en weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Leg dan een gedegen basis om te produceren en ontdek het produceren in Producer cursus basis bij DJ School Beatz. Wat heb je nodig? De juiste software en apparatuur, dit zit daarom inbegrepen in het pakket. 

DJ CURSUS COMPLEET
(20 UREN / € 1650 )

In de Producer Cursus Gevorderd staat jouw identiteit als Producer centraal. De basis van het produceren heb je al onder de knie. Samen met DJ School Beatz ga je opzoek naar o.a. jouw eigen muziekgenre, eigen sound, leer je hoe je bij een label terecht kan komen en ontdek je hoe jij het beste jouw eigen muziek en artiest kan promoten.