VRIJGEZELLENFEEST


Het DJ-vak is razend populair momenteel. Wat maakt het nou zo leuk en wat zijn de geheimen van onze bekende DJ’s. Wil jij zelf ervaren hoe leuk het is om creatief met muziek aan de slag te gaan en wil jij dit samen doen met een leuke groep familie, vrienden en/of vriendinnen?

Voor een spetterend vrijgezellenfeest kun je deze workshop inzetten. De workshop is dynamisch, leerzaam en staat garant voor een hoop plezier. Aangezien wij naast onze mooie studio’s ook beschikken over een sfeervolle club waar een leuk feestje gegeven kan worden, kan deze workshop ook gecombineerd worden met een drankje of feestje na afloop.

In deze 2 uur durende workshop starten we met een introductie. Vervolgens ga je zelf onder begeleiding, aan de slag met oefenen achter de draaitafels en ga je werken aan het maken van je eigen mix-tape van jouw favoriete tracks. De workshop wordt afgesloten met een presentatie van deze mix-tape. De mix-tape wordt aan het einde meegegeven als een leuke herinnering aan deze gezellige en leerzame workshop.


INFORMATIE

Maximaal aantal deelnemers in overleg
Duur van de workshop 2 uur
Prijs € 49,95-